Klicka på textrutan för att läsa artikeln i Aftonbladet.

Som de uttrycker sig är det är svårt att tro att dessa personer har någon större kännedom – eller ens bryr sig om – utlänningslagen och dess innebörd. Inte heller känner de till – eller bryr sig om – asylprocessen, som måste följa lagar och konventioner.

Det är lätt och helt självklart att instämma i det som skribenten med mera, Thomas Gür, skriver på sin Facebook. Det publiceras här med hans tillstånd.

Kommentar: Kändisar är ofta förebilder och idoler för andra människor, personer som en del lyssnar på. Det de gör i sitt upprop är både okunnigt och oansvarigt. De tänker inte längre än näsorna räcker. Därför bör det läsa och begrunda det Thomas Gür skriver, både under A) och B).

Några lästips:
•  Hur menar aktivisterna att politiker ens ska kunna kalla sig ”förtroendevalda” om de sviker det förtroende de fått när de valdes till sina politiska poster för Socialdemokraterna? – 6 november 2017
•  Enskilda människor och aktiviströrelser ska inte överpröva Migrationsverkets och migrationsdomstolarnas beslut i asylfrågor – 10 november 2017
•  ”Det finns många väljare som har sagt att nu lämnar vi Socialdemokratin om ni inte fixar detta.” – 16 november 2017
•  ”Det finns många väljare som har sagt att nu lämnar vi Socialdemokratin om ni inte fixar detta.” – 17 november 2017