Klicka på rubrikrutan för att komma till artikeln.

Kort ur texten:

Det Sverige som Katerina Janouch beskriver i tjeckisk tv är kraschat av massinvandring.

Klicka på rubrikrutan för att komma till artikeln.

Kort ur texten:

BRÅ:s nya rapport visar att var tredje kvinna är rädd i Sverige. Vad är det för fel på dem som INTE är förskräckta över dessa fakta?

Ett mejl med ovanstående rubrik kom till mig innan texterna ovan publicerades och publiceras med avsändarens tillstånd, dock anonymt eftersom personen ifråga (som så många, många andra) upplever ämnet som så känsligt. Här följer texten:

Tänk att det i Sverige är så otroligt tabubelagt att diskutera verkligheten!

Tänk att det i Sverige är så otroligt tabubelagt att diskutera verkligheten! Jag undrar hur stora klyftorna kommer att bli innan etablissemanget äntligen tar upp problemen till diskussion på ett seriöst sätt? Det är skrämmande när man märker hur oroade människor i ens närhet är över utveckligen, men ändå är det locket på. Ingen samhällsmedborgare kan ta upp ämnet utan att riskera att drabbas av den stora rasiststämpeln. För den stora invandringen är det aldrig fel på, det är alltid det svenska samhället och de rasistiska svenskarna som måste integrera sig. Förutom de med pengar och makt så klart, dvs etablissemanget, som kan hålla sig på behörigt avstånd från alla mångkulturella problem som dyker upp.

Det spelar ingen roll hur många hundratusentals människor från olika kulturer man stuvar in i ett rasande tempo. Trist! Själv ser jag stora fördelar med invandring, men samtidigt fungerar den inte om man inte får diskutera de problem och faror som också dyker upp.

Det måste bli möjligt med en ärlig debatt vad gäller konsekvenserna av den ”fria invandringen” som nu mer eller mindre råder. Har svenska folket överhuvudtaget fått möjlighet att vara med och bestämma att utvecklingen är den man vill ha? Jag tycker inte det, då det inte finns ett enda seriöst parti som vågar ta upp problemen, eller ens diskutera en åtstramning. Trots att det är uppenbart att väldigt många svenskar önskar just detta. Inte kan det kallas äkta demokrati om folkets eventuella vilja ignoreras helt?

Jag är så otroligt tacksam för er som vågar diskutera detta öppet. Du, till exempel, skriver varierat och diskuterar från ”båda sidor” på ett seriöst sätt. Så otroligt hoppfullt när någon med lite makt att påverka faktiskt kan skriva det som ”alla” vet: att alla invandrare inte är helgon, att det faktiskt finns de som ljuger, utnyttjar systemet och egentligen inte enligt gällande lag har rätt att vistas här men ändå gör det.

Jag är som sagt absolut för invandring, men det ska ske på det sätt som svenska folket väljer. Och jag tycker definitivt inte detta sker idag, då svenska folket inte har någon rättvis möjlighet att påverka.

Från en med utländsk sambo

Kommentar: Uttrycket ”går som får till slaktbänken” kommer för mig ganska ofta när jag tänker på Sverige och vad som sker här. Aningslösa? Viljelösa? Fåraktigt dumma? Jag vet inte varför så många gör det. Alltså går som får till slaktbänken, det vill säga frivilligt travar på och sträcker fram sina halsar. Bildligt talat. Än så länge.

© denna blogg.