Klicka på text- och bildruta för att komma till inslaget.

Berätta inte om detta utomlands för det ger ju “en bekymmersam bild av Sverige” att man trampar, rentav stampar på gamla människor här. I de flesta (alla?) andra länder har man ju en annan syn på gamla och det här skulle nog inte se så värst bra ut i Davos och New York och andra ställen dit Löfven och Wallström med flera stormaktsmänniskor far för att tala om sitt fina land: om att tillväxten är hög och att “det går bra för Sverige” – Den Humanitära Stormakten.

Tips till beslutsfattarna: Varför inte dela ut 15 g pentobarbital till de gnälliga gamlingarna? Gnällspikarna som har mage att klaga på att de tvingas bo i 12 kvm små containrar med stundtals så kallt som 10 grader, ge dem 15 g pentobarbital (som på den schweiziska kliniken Dignitas) med uppmaning att inta “medicinen” snarast. Eller egentligen till alla gamla, också till dem som – helt i onödan – tar upp plats och bebor riktiga lägenheter och finns på äldreboenden! Då blir ni ju tämligen smidigt av med alla dem som byggde upp det Sverige som inte ens längre finns.

Sätt sedan arbetslösa med nystartsbidrag (eller något annat lämpligt bidrag) att snabbt forsla bort de obehövda i enkla papplådor till närmaste sopt… jag menar begravningsplats och håll massbegravningar så sparar man in på kostnader för enskilda begravningar.

På det här sättet får folk jobb och så blir det också mer bostäder lediga för främst “nyanlända” varav många högljutt (till skillnad från gamlingarna) klagar på att de måste bo just i modulhus runt omkring i Stockholm och även i andra delar av landet.

Ut med de sista resterna av konceptet FolkHemmet och dess värdelösa åldringar och in med konceptet NybyggarLandet (Centerpartiets vision) och de högutbildade asylinvandrade så att Den Humanitära Stormakten kan fortsätta att blomstra!

OBS! Satir. Men sprid den för Guds skull inte utomlands, någon kan få för sig att det här är på riktigt och det är det absolut inte. Jag upprepar för undvikande av missförstånd, särskilt hos journalister som kanske skummar igenom texten slarvigt eller helt enkelt inte förstår vad de läser: Detta är satir! Hela texten är satir. Ingenting är sant utom att tio gamlingar, bland dem 86- och 90-åringar, måste bo i 12 kvm små containrar där det stundom är så kallt som 10 grader, under minst tio månader medan deras äldreboende renoveras. Vad som sedan händer med lägenheterna i äldreboendet om inte alla gamlingar överlever, det framgår inte. Kanske ges de till bättre behövande än skröpliga äldre äldre.

© denna blogg.