Klicka på textrutan för att läsa och lyssna på inslaget i Sveriges Radio.

Kvinnan nekar till brott och menar att de hade en relation och var kära i varandra, och att pojken var äldre än den ålder han uppgett för Migrationsverket.

Jaha. Hur var det här då? Var den här personen “ett ensamkommande barn” i ena sammanhanget (hos Migrationsverket) när det passade, och en vuxen man i det andra sammanhanget (sex med kvinnan som är åtalad)  när det passade?

–  Fick kvinnan betalt för att vara “familjehemsförälder” åt det “ensamkommande barnet” och tog emot pengarna, trots att hon visste att det handlade om en vuxen man som hon hade en sexuell relation med? Hur görs kontrollerna av familjehem och dem som ska placeras där?

–  Fick “barnet” uppehållstillstånd på falska grunder, på lögn om sin ålder? I så fall ska uppehållstillståndet givetvis återkallas.

–  Visste kvinnan inte om (fast hon säger ju att han var äldre…) att mannen ljög om sin ålder för Migrationsverket utan trodde att han var minderårig?

–  Ska hon dömas för våldtäkt mot barn enligt hans osant uppgivna ålder eller ska hon frikännas för att han i verklighetent inte var ett barn?

–  Tog kvinnan medvetet emot ersättning för att vara “familjehemsförälder” åt en man som hon hade en sexuell relation med och var kär i, trots att hon visste att han var vuxen? Ersättningen hon erhållit ska då givetvis betalas tillbaka.

Asylbedrägerierna, bidragsbedrägerierna står som spön i backen i detta land som ha tappat all kontroll.

 

© denna sajt.