Följande är en liten del av de våldsdåd rapporteras under ett dygn i en del medier. Det här är således bara en bråkdel av vad som skett, bara ett litet utval av fruktansvärd dåd så som de rapporterats om i några medier.  Klicka på respektive textruta för att komma till inslagen.

 

En kvinna i 25-årsåldern vårdas för livshotande skador efter att ha utsatts för ett våldsbrott vid en busshållplats i Malmö natten till söndagen. En man i 20-årsåldern har gripits misstänkt för mordförsök.

Två tonårspojkar fördes till sjukhus med svåra skottskador efter en skottlossning vid Möllevångstorget i Malmö på lördagskvällen. En av pojkarna, som var i 15-årsåldern, avled senare av sina skador. Den andre har livshotande skador.

– Det har varit en tung och svart natt i Malmö. Jag tror att det vi ser är det polisen har flaggat för, nämligen en upptrappning av det grova och hänsynslösa våldet i Malmö, säger Katrin Stjernfeldt Jammeh.

Mannen rånades utanför en bar av två andra män som hoppade på honom. De brottade ner honom på marken, tog stryptag på honom och rånade honom på kontanter och mobiltelefon. Sedan sprang rånarna mot Nytorget.

När en polispatrull kom till Åsögatan där den rånade mannen kallat på hjälp var mannen chockad, men inte så illa skadad att han behövde sjukhusvård.

Ingen är ännu gripen för brottet som i polisanmälan tagits upp som försök  till rån, misshandel och ringa bedrägeri.

 

Överfallet, som ägde rum på Nyckelberget i Köping, uppges ha avbrutits av ett vittne. Männen försvann då från platsen. Det inträffade utreds som våldtäkt. Kvinnan chockades svårt av händelsen. Hon fördes med ambulans till sjukhus för undersökning

 

Under tidig söndagsmorgon blev en man i 25-årsåldern utsatt för ett rånförsök vid… Artikeln ligger bakom betalvägg.

Ovanstående är bara en lite bråkdel av vad som rapporterats under ett enda dygn i landet Sverige. I artikeln i Kvällsposten säger forskaren och kriminologen Amir Rostami, band annat med anledning av att sprängdåden i Sverige mer än dubblats hittills i år:

Det saknar de motstycke i Europa – kanske även i världen. Vi måste tyvärr söka oss till krigszoner för att hitta en motsvarighet.

Kommentar: Vad händer när svenskarna i betydligt större antal än idag börjar fly från sitt eget land? Vad kommer att hända när de inte längre är kvar och jobbar och betalar skatt som försörjer hundratusentals hitkomna människor med eller utan asylskäl?

Det är inte roligt för Norge, Danmark och Finland att ha en sådan krutdurk som Sverige mitt emellan sig. Men lika lite som svenska politiker och andra har brytt sig om sitt eget folk och sitt eget land, lika lite – eller snarare ännu mindre – bryr de sig om vilken osäkerhet och verkligt farlig situation de skapar också för sina grannländer. Men kräva att alla andra, inte minst hela EU, ska ”ta sitt ansvar” enligt svensk oansvarig norm, det är de bra på, alla de kortnästa som tagit sig till positioner som i andra länder medför faktiskt ansvar, inte bara tomma ord.

 

© denna sajt. Vid citat, vänligen länka till originalinlägget