Klicka på textrutanför att läsa hela artikeln på Expressens sajt.

Det var exakt detta som en migga skrev på min sajt redan den 7 december, se text och länk lite längre ner.

Ur texten:

Centern är positiv till regeringens förslag på en humanitär skyddsgrund i den framtida migrationslagen. Partiet ser den som en ny chans för vissa ensamkommande utan asylskäl att få stanna.

Kommentar: Detta säger allt. Det säger att Centerpartiet inte alls vill ha en tydlig, klar och ”långsiktigt hållbar migrationspolitik”, som det ständigt talas om när allt vi egentligen behöver är en utlänningslag som gäller under lång tid och inte rundas genom en massa tillägg, kompletteringar och särregler för vissa grupper.

Det finns inget så falskt och oberäkneligt och därmed obehagligt parti som Centerpartiet. Inte ens Miljöpartiet når ner till Centerpartiets låga nivå; partiet står i alla fall hela tiden fast vid sina helt utopiska migrationsgalenskaper. Centerpartiets ledning är som yra höns som flaxar än hit, än dit. Med blöta fingrar i luften och näsorna sniffande efter var de tror att de kan skaffa sig mer makt och ta sig in i regeringen, vänder de helt ogenerat och lättvindigt sina kappor efter varifrån och vart vindarna blåser.

Rösta aldrig på ett sådant parti! Man har faktiskt ingen aning om vad man får av det partiet. Det kan var och en själv konstatera. Centerpartiets – JAG-partiets – fokus ligger på just ”jag”. Inte på folket. Inte på landet. På ”jag”. Det är också därför dess ledare så oerhört ofta använder ordet ”jag”. Och börjar sina meningar med ordet ”jag”, inte ”vi”.

En migga förstod detta vindflöjliga kappvänderi, detta spel för människor som partiledningen tycks tro är för dumma för att förstå dess fula spel, och skrev redan den 7 december följande:

Det var alltså bara ren och skär teater när Centern motsatte sig ändringar i Gymnasielagen och samtidigt beskylldes av Miljöpartiet för att begå våld mot humaniteten. Samtliga parter, inbegripna som de är i Migrationskommittén, visste givetvis att den ”humanitära skyddsgrunden” skulle öppna för uppehållstillstånd för de “ensamkommande” och en ännu större målgrupp. Ändringen behövdes helt enkelt inte. Men de kunde låtsas vara ansvarstagande respektive indignerade.

Läs hela texten med rubriken En migga: “Centerpartisterna kunde låtsas vara ansvarstagande respektive indignerade.” Gör verkligen det: Läs texten!

Och så här uttalar sig Centerpartiledaren på sin offentliga Facebooksida. var och en får tänka och tycka själv om ordfloden i inlägget:

© denna sajt. Vid ev citat, vänligen länka till originalinlägget.